Kosár
×

Keresés

Meglévő Tiltott Csíki Sörözők

Tiltott Csíki Söröző Mechwart liget

Budapest 1024 Keleti Károly u. 9.
+36 (70) 679 7949


2020 májusában megnyitottuk a legújabb és legnagyobb magyarországi Tiltott Csíki Sörözőnket. Nagyon várták már a fogyasztóink, hogy Budapesten legyen a budai oldalon is egy vendéglátóhely, ahol egy csipetnyi Székelyföldre talál az, aki rajong az erdélyi ízekért és kézműves sörökért.

Az étterem-söröző koncepciója hűen tükrözi márkánk filozófiáját: csak természetes összetevőket használunk (legyen szó sörről vagy étekről); mindenben legyen egy kis székely szeretet; „üdít, táplál és felvidít”.

A Tiltott Csíki Söröző Mechwart liget étel- és itallapján a már megszokott és közkedvelt minőségi sörök mellett egyedi, különleges ízekkel rendelkező ételkompozíciók kaptak helyet. A fogások minőségéről a ház saját mesterszakácsa gondoskodik, és minden egyes étel az ő vigyázó szemei előtt kerül terítékre.

Aki nem hiszi, járjon utána!

Tiltott Csíki Söröző és Étterem Nyugati tér

Budapest 1054 Bajcsi-Zsilinszky út 72.
+36 (1) 269 1769


Kicsinyke „Székelyföldünk” a belváros szí- vében. Éttermünket szeretettel ajánljuk Mindenkinek, aki hisz az igazi értékekben, a házi, erdélyi ízekben, a kézműves sörök- ben, a szeretetben, azaz mindenben, amit jelent maga a Csiki Sör nekünk. Készülünk a számotokra megannyi különleges fogással, utánozhatatlan nedűkkel üvegben és csapon egyaránt, izgalmas csempész áruval, ropogtatni valókkal és megannyi meglepetéssel. Az év minden hónapjában hétfőtől - vasárnapig csapatunk, a Nyugati tér közelségében két szinten vár minden kedves leendő vendégünket, akik a székely ízeken túl belekós- tolnának milyen is az utánozhatatlan székely életérzés.

Forbidden Transylvanian Csíki Sör Brewery & Restaurant Bucharest

STRADA COVACI NR.6, SECTORUL 3, BUKAREST, ROMÁNIA.
Asztalfoglalás, információ: +40 741 777 711


Bukarest óvárosában, nálunk Székelyföldre talál az, aki rajong az erdélyi ízekért, kézműves sörökért és a sörfőzésért. Az étterem sörfőző koncepciója hűen tükrözi márkánk filozófiáját: csak természetes összetevőket használunk (legyen szó sörről vagy étekről); mindenben legyen egy kis székely szeretet. Kedves vendégeink megfőzhetik a saját sörüket az étterem sörfőzdéjében (akár csak Budapesten ), így közelebbről megismerkedve a sörfőzés fortélyaival...

Tiltott Csíki Söröző Gyula

Gyula 5700 Városház u.
+36
(20) 352 5033
https://www.facebook.com/tiltottcsikisorozogyula

2019 júniusában nyitottuk meg Tiltott Csíki Sörözőnket Gyula város szívében. A város méltán híres a Várfürdőjéről és 100 éves cukrászdájáról. Ezen nevezetességek mellett szeretnénk, ha a város új ékköve - a sétálóutca egyik legnagyobb teraszával rendelkező söröző - éttermünk lenne.

A Tiltott Csíki sörök és Csíki Csempész szeszek teljes választéka mellett, borokkal és koktélokkal, az étlapon természetesen miccsel, kézműves burgerekkel, grill ételekkel, desszertekkel és Csíki Sör ajándéktárgyakkal várjuk hazai és külföldi vendégeinket, nem csak a nyári szezonban.

Aki az alföldi viharsarokba látogat, és vágyik egy kis székely életérzésre, erdélyi ízekre és Tiltott Csíki kézműves sörökre, az feltétlenül látogasson meg minket!

Tiltott Csíki Söröző Szeged

Szeged 6720 Dugonics tér 11-12
+ 36
(30) 413 4846

2017-ben Szeged belvárosának szívében nyitottuk meg a Tiltott Csíki Sörözőt, a szegediek nagy örömére. A kedves vendégeink számára hamar törzshellyé vált. Egyedi, kitűnő minőségi sör és alkoholos ital választékból mindenki kedvére kóstolhat meg olyan italokat, amivel még esetleg soha sem találkozott. Az italok mellé különleges ételkből lehet választani. 60-80 vendég kényelmesen elfér nálunk, ezért sokan választják sörözőnket szülinapi összejövetelek, csapatépítők, lakodalmak helyszínéül. Mindenkit szeretettel várunk, főleg ha egy nem hétköznapi sörözőben szeretne eltölteni egy örök emlékül szolgáló estét.

Tiltott Csíki Söröző Borszék

Hargita megye, Borszék, Vezér Sétány 1.
+ 40 (743) 122 926

https://goo.gl/maps/DBYGxBPAGvtgptRU6

Borszék fürdővárosnak nagyon nagy szüksége van a minőségi szolgáltatásokra, hiszen 2018-ban sikerült felébreszteni Csipkerózsika-álmából és a fejlődés útjára állítani, hogy visszanyerhesse az egykori nemzetközi hírnevét, amikor is olyan üdülőtelepülésekkel emlegették együtt mint Karlovy Vary és Baden-Baden.

A Tiltott Csíki Söröző és Étterem megnyításával ehhez a folyamathoz szeretnénk csatlakozni, megismertetni az idejáró vendégekkel Székelyföld termékeit, kézműves söreit, de ugyanakkor szebbé is szeretnénk varázsolni a fürdőtelep sétáló utcájának bejáratát.

Tiltott Csíki Söröző Székelyudvarhely

Székelyudvarhely, Kossuth Lajos 11.

Az udvarhelyi Tiltott Csíki Sörözőt nevezhetjük az első Tiltott Csِíki Sörözőnek. 2018 áprilisában nyitotta meg kapuit. Nagy Csíki Sör rajongóként a pazar manufakturális sörkínálat késztetett minket arra, hogy megnyissuk sörözőnket. Elérhetőbbé téve ezáltal a székelyudvarhelyiek és az ide látogatók számára is ezt a minőségi, helyi terméket. Akik élnek a lehetőséggel, azóta is mindig visszatérnek hozzánk...

Tiltott Csíki Söröző Temesvár

Temesvár, Brancoveanu utca 78.

A Béga folyó partján fekvő városban, Temesváron is megtalálják mostmár a Tiltott Csíki Sör rajongók (és nem csak ők) a kedvenc sörüket. A Csíki Beer House szeretettel várja kedves vendégeit egy erdélyi, kiváló minőségű kézműves sörre, amelyet nyári időszakban a 150 férőhellyel rendelkező teraszunkon akár nagyszabásúra is tervezhetnek. A finom sörök mellett különleges, ínyenc falatokat is kipróbálhatnak nálunk.

Ne feledjék: Üdít, táplál és felvidít!

Tiltott Csíki Söröző Kézdivásárhely

Kovászna megye, Kézdivásárhely, Temető utca 1.
+ 40 (739) 856 902
https://www.facebook.com/CsikiSorKezdi

Kézdivásárhely történelmi központjába, a helyiek által „Szikla"-ként ismert nagymúltu épületbe költöztettük a székely emberek kedvenc sörét– a Tiltott Csíkit!

Célunk, hogy a helyieknek, - nem csak férfiaknak, valamint a környékre látogatóknak, minőségi kikapcsolódási lehetőséget nyújtsunk, pozitív gasztronómiai élménnyel gazdagodjanak. Széleskörű minőségi, kézműves sörkínálatunk mellett különleges ízekkel rendelkező ételkompozícióinkat is ajánljuk figyelmükbe.

Tiltott Csíki Söröző & Étterem Tusnádfürdő

535100 Olt utca Nr.102, Tusnádfürdő, HARGITA MEGYE
Asztalfoglalás, információ: +40 749 354 966


Tusnádfürdő napjainkban is a természetes gyógyászat központja Székelyföldön, ugyanakkor a csodálatos környezete egyaránt biztosít lehetőséget a pihenésre és kikapcsolódásra. A helyiek által egykor jól ismert – előbb tekepályának épült, később játékteremmé vált - Popics, otthont ad Tiltott Csíki Söröző és Étteremnek. Megnyitásával lehetőséget biztosítunk az idelátogatóknak a hagyományos és egyedülálló székely konyha felfedezésére, amelyhez természetesen a minőségi, hagyományos kézműves söreinket kínáljuk.

Tiltott Csíki Söröző & Étterem Szászrégen

Strada Apelor 4, 545300 Szászrégen, MAROS MEGYE
Asztalfoglalás, információ: +40 365 100 361


A Görgényi-havasok aljában, a Maros és a Görgény folyó összefolyásánál fekvő Szászrégen múltja, erdélyi kulturális örökségünk része. A magyar szabadságharc idején, a székelyekkel vívott végzetes összecsapás után, a lángok martalékából, mint a hamvaiból feltámadó Főnix madár újjászületett és napjainkban is fejlődésének virágkorát éli. A kulturális programok mellett gasztronómiai élet is kibontakozóban van, ez kiváltképp megtapasztalható nálunk a Tiltott Csíki Söröző és Étteremben.

Tiltott Csíki Söröző & Étterem Nagyszeben

NAGYSZEBEN, SZEBEN MEGYE, STR. AVRAM IANCU NR.11
Asztalfoglalás, információ: +40 758 535 797


Az erdélyi nagyvárosok közül Nagyszeben, igazi kulturális kincsnek számít. Óvárosa körülbelül 80 hektáron terül el ami, számtalan felbecsülhetetlen értékű és legendával övezett, látnivalóval dicsekedhet. A látnivalók mellet, most már a minőségi kézműves sörkínálat is fellelhető az újonnan megnyílt Tiltott Csíki Söröző & Étteremben.

Tiltott Csíki Söröző & Étterem Nagyvárad

Nagyvárad VASILE ALECSANDRI utca, NR.13, Bihar megye
Asztalfoglalás, információ: +40 739 804 020


A közel ezer éves, Szent László városaként is emlegetett Nagyvárad a Partium vidék egyik legszebb ékszere. Az itt épült várat kilenc századon keresztül ostromolták tatárok, törökök, felkelők, osztrákok, viszont mindössze két alkalommal sikerült az ellenségnek bevenni. A váradi föld szerencsére nemcsak a csatáknak adott teret, hanem a művészetnek is. Utcáin sétálva, az évszázados műemlékek ma újra a régi fényükben tündökölnek.

Tiltott Csíki Söröző Csíkszereda (Café Frei pincehelyiség)

Csíkszereda Csíki Söröző nélkül? Na nee!

2015 óta képviselünk egy külföldi frenchise brandet és nagy öröm számunkra, hogy mostantól egy helyit is képviselhetünk. Ráadásul olyat, amelynek termékei természetes alapanyagokból készülnek és tartósítószerektől mentesek. A Tiltott Csíki Sör változatos kézműves sör termékpalettája minden vendégünk számára nagy dilemmát okoz: nem tudják melyiket próbálják ki elsőre. De mi mindenkinek szívesen segítünk, nálunk az összeset kipróbálhatják. Térjenek be hozzánk!