Kosár
×

Keresés

Meglévő Tiltott Csíki Sörözők

Tiltott Csíki Söröző és Étterem Mechwart liget

 

Budapest 1024 Keleti Károly u. 9.
Asztalfoglalás és további információk: +36 (70) 679 7949


2020 májusában megnyitottuk a legújabb és legnagyobb magyarországi Tiltott Csíki Sörözőnket. Nagyon várták már a fogyasztóink, hogy Budapesten legyen a budai oldalon is egy vendéglátóhely, ahol egy csipetnyi Székelyföldre talál az, aki rajong az erdélyi ízekért és kézműves sörökért.

Az étterem-söröző koncepciója hűen tükrözi márkánk filozófiáját: csak természetes összetevőket használunk (legyen szó sörről vagy étekről); mindenben legyen egy kis székely szeretet; „üdít, táplál és felvidít”.

A Tiltott Csíki Söröző Mechwart liget étel- és itallapján a már megszokott és közkedvelt minőségi kézműves sörök mellett egyedi, különleges ízekkel rendelkező ételkompozíciók kaptak helyet. A fogások minőségéről a ház saját mesterszakácsa gondoskodik, és minden egyes étel az ő vigyázó szemei előtt kerül terítékre.

Aki nem hiszi, járjon utána!

 

Tiltott Csíki Söröző és Étterem (Partner) - Nyugati tér

 

Budapest 1054 Bajcsi-Zsilinszky út 72.
Asztalfoglalás és további információk: +36 (1) 269 1769


Kicsinyke „Székelyföldünk” a belváros szívében. Éttermünket szeretettel ajánljuk mindenkinek, aki hisz az igazi értékekben, a házi, erdélyi ízekben, a kézműves sörökben, azaz mindenben, amit jelent maga a Csíki Sör nekünk. Készülünk megannyi különleges fogással, utánozhatatlan kézműves nedűkkel üvegben és csapon egyaránt, izgalmas csempészáruval, ropogtatnivalókkal és megannyi meglepetéssel. Az év minden hónapjában hétfőtől vasárnapig csapatunk, a Nyugati tér közelségében két szinten vár minden kedves leendő vendéget, aki a székely ízeken túl belekóstolna, milyen is az utánozhatatlan székely életérzés.

 

 

Forbidden Transylvanian Csíki Sör Brewery & Restaurant Bucharest

 

Óváros, Bukarest Covaci utca 6. szám
Asztalfoglalás és további információk: +40 (741) 777 711Bukarest óvárosában, nálunk Székelyföldre talál az, aki rajong az erdélyi ízekért, kézműves sörökért és a sörfőzésért. Az étterem sörfőző koncepciója hűen tükrözi márkánk filozófiáját: csak természetes összetevőket használunk (legyen szó sörről vagy étekről); mindenben legyen egy kis székely szeretet. Kedves vendégeink megfőzhetik a saját sörüket az étterem sörfőzdéjében (akár csak Budapesten ), így közelebbről megismerkedve a sörfőzés fortélyaival...

  

Tiltott Csíki Söröző Borszék

 

Hargita megye, Borszék, Vezér Sétány 1.
Asztalfoglalás és további információk: + 40 (743) 122 926

Borszék fürdővárosnak nagyon nagy szüksége van a minőségi szolgáltatásokra, hiszen 2018-ban sikerült felébreszteni Csipkerózsika-álmából és a fejlődés útjára állítani, hogy visszanyerhesse az egykori nemzetközi hírnevét, amikor is olyan üdülőtelepülésekkel emlegették együtt, mint Karlovy Vary és Baden-Baden.

A Tiltott Csíki Söröző és Étterem megnyitásával ehhez a folyamathoz szeretnénk csatlakozni, megismertetni az idejáró vendégekkel Székelyföld termékeit, kézműves söreit, de ugyanakkor szebbé is szeretnénk varázsolni a fürdőtelep sétálóutcájának bejáratát.

 

Tiltott Csíki Söröző Székelyudvarhely

 

Székelyudvarhely, Kossuth Lajos 11.
Asztalfoglalás és további információk: +40 (724) 637 775

Az udvarhelyi Tiltott Csíki Sörözőt nevezhetjük az első Tiltott Csِíki Sörözőnek. 2018 áprilisában nyitotta meg kapuit. Nagy Csíki Sör rajongóként a pazar manufakturális sörkínálat késztetett minket arra, hogy megnyissuk sörözőnket. Elérhetőbbé téve ezáltal a székelyudvarhelyiek és az ide látogatók számára is ezt a minőségi, helyi terméket. Akik élnek a lehetőséggel, azóta is mindig visszatérnek hozzánk...

 

Tiltott Csíki Söröző Temesvár

 

Temesvár, Brancoveanu utca 78.
Asztalfoglalás és további információk:  +40 (772) 047 109

A Béga folyó partján fekvő városban, Temesváron is megtalálják most már a Tiltott Csíki Sör rajongók (és nem csak ők) a kedvenc sörüket. A Tiltott Csíki Söröző szeretettel várja kedves vendégeit egy erdélyi, kiváló minőségű kézműves sörre, amelyet nyári időszakban a 150 férőhellyel rendelkező teraszunkon akár nagyszabásúra is tervezhetnek. A finom sörök mellett különleges, ínyenc falatokat is kipróbálhatnak nálunk.

Ne feledjék: Üdít, táplál és felvidít!

 

 

Tiltott Csíki Söröző Kézdivásárhely

Kovászna megye, Kézdivásárhely, Temető utca 1.
Asztalfoglalás és további információk: + 40 (739) 856 902
https://www.facebook.com/CsikiSorKezdi

Kézdivásárhely történelmi központjába, a helyiek által „Szikla"-ként ismert nagymúltú épületbe költöztettük a székely emberek kedvenc sörét– a Tiltott Csíkit!

Célunk, hogy a helyieknek, - nem csak férfiaknak -, valamint a környékre látogatóknak, minőségi kikapcsolódási lehetőséget nyújtsunk, pozitív gasztronómiai élménnyel gazdagodjanak. Széleskörű, minőségi, kézműves sörkínálatunk mellett különleges ízekkel rendelkező ételkompozícióinkat is ajánljuk figyelmükbe.

 

 

Tiltott Csíki Söröző & Étterem Tusnádfürdő

 

535100 Olt utca Nr.102, Tusnádfürdő, HARGITA MEGYE
Asztalfoglalás és további információk: +40 (749) 354 966


Tusnádfürdő napjainkban is a természetes gyógyászat központja Székelyföldön, ugyanakkor a csodálatos környezete egyaránt biztosít lehetőséget a pihenésre és kikapcsolódásra. A helyiek által egykor jól ismert – előbb tekepályának épült, később játékteremmé vált - Popics, otthont ad Tiltott Csíki Söröző és Étteremnek. Megnyitásával lehetőséget biztosítunk az idelátogatóknak a hagyományos és egyedülálló székely konyha felfedezésére, amelyhez természetesen a minőségi, hagyományos kézműves söreinket kínáljuk.


Tiltott Csíki Söröző & Étterem Szászrégen

 

Strada Apelor 4, 545300 Szászrégen, MAROS MEGYE
Asztalfoglalás és további információk: +40 (365) 100 361


A Görgényi-havasok aljában, a Maros és a Görgény folyó összefolyásánál fekvő Szászrégen múltja, erdélyi kulturális örökségünk része. A magyar szabadságharc idején, a székelyekkel vívott végzetes összecsapás után, a lángok martalékából, mint a hamvaiból feltámadó Főnix madár, újjászületett és napjainkban is fejlődésének virágkorát éli. A kulturális programok mellett a gasztronómiai élet is kibontakozóban van, ez kiváltképp megtapasztalható nálunk, a Tiltott Csíki Söröző és Étteremben. 

 

Tiltott Csíki Söröző & Étterem Nagyvárad

 

Nagyvárad, Vasile Alecsandri utca 13.
Bihar megye
Asztalfoglalás és további információk: +40 (739) 804 020


A közel ezeréves, Szent László városaként is emlegetett Nagyvárad a Partium vidék egyik legszebb ékszere. Az itt épült várat kilencszázadon keresztül ostromolták tatárok, törökök, felkelők, osztrákok, viszont mindössze két alkalommal sikerült az ellenségnek bevenni. A váradi föld szerencsére nem csak a csatáknak adott teret, hanem a művészetnek is. Utcáin sétálva, az évszázados műemlékek ma újra a régi fényükben tündökölnek.

 

 

Tiltott Csíki Söröző Csíkszereda (Café Frei pincehelyiség)

Csíkszereda, Temesvári sugárút 29.
Hargita megye
Asztalfoglalás és további információk: +40 (739) 804 020

Csíkszereda Tiltott Csíki Söröző nélkül? Na ne!

2015 óta képviselünk egy külföldi frenchise brandet és nagy öröm számunkra, hogy mostantól egy helyit is képviselhetünk. Ráadásul olyat, amelynek termékei természetes alapanyagokból készülnek és tartósítószerektől mentesek. A Tiltott Csíki Sör változatos kézműves sör termékpalettája minden vendégünk számára nagy dilemmát okoz: nem tudják melyiket próbálják ki elsőre. De mi mindenkinek szívesen segítünk, nálunk az összeset kipróbálhatják. Térjenek be hozzánk!