Kosár
×

Keresés

Látogatóközpont

❗️❗️❗️ TÁJÉKOZTATÁS ❗️❗️❗️


A helyzetre és a biztonságra való tekintettel a Tiltott Csíki Sör Manufaktúra Látogatóközpontja és Ajándékboltja előre nem látható ideig zárva tart.⛔️


Az előre lefoglalt időpontok természetesen nem vesznek el, a gyárlátogatásokat későbbi időpontban tudják pótolni a kedves vendégek!
(🍺Kárpótlásul dupla adag sört fogunk adni a kedves vendégeknek. 🍺)


Korábbi rendezvényünkkel kapcsolatos KUPAKOS akciónk határidejét újranyitástól számított fél évig meghosszabbítjuk. Meglévő foglalások nem vesznek el, illetve aki nem rendelkezik még konkrét időponttal, a közeljövőben pontosíthatja látogatását.


Megértéseteket köszönjük!

 

 

Kedves Látogatók!

Aki ellátogat a Tiltott Csíki Sör Manufaktúrába nem egy unalmas gyárlátogatásban lesz része, tele technikai információkkal. Nálunk nem csak a sörfőzés fortélyaira kiváncsi, tudásra éhes vendégek laknak jól: ez egyben egy jó kikapcsolódási lehetőség is, barátaink, családunk, munkatársaink társaságában.

A látogatás nem csak a szemet kápráztatja el – bepillantást engedve a sörgyártás titkaiba –, hanem sörkóstolásban is részük lehet. Ahhoz pedig, hogy a sör jól essen, meg kell vetni neki az ágyat, ezért étkezési lehetőség is van: hagyományos sörhöz, hagyományos székely ételeket kínálunk.

Szeretettel várjuk Csíkszentsimonba, a Csíki Sör Manufaktúra telephelyére minden héten hétfőtől szombatig.

 

 

Annak függvényében, hogy mennyi időt szánnak a kedves vendégek a látogatásra, három ajánlat közül választhatnak:

  1. Ajánlat
    1 h | 25 Ron / fő

Részletes bejárás és a használt technológia ismertetése + korlátlan sörfogyasztás.

Újdonság!

A 2017. január végi romániai bírósági döntés után tapasztalt támogatásért és a fogyasztóinktól áradó szimpátiáért cserébe azt határoztuk el, hogy minden vendéget, aki Székelyföldön él vagy Székelyföldön jár, ingyen körbevezetünk a Manufaktúránkban. A sör is a ház ajándéka! Ez az ajánlatunk eredetileg 2017. év végéig szólt, de azzal a reménnyel, hogy sokaknak örömet szerzünk vele, az előző évek gyakorlatához hasonlóan, 2020-ban is érvényes!

Azonban adományokat szívesen fogadunk, melyeket minden hónapban más-más szociális és karitatív célra fordítunk (pl. árvaházak, öregek otthona, rászoruló családok megsegítése, beteg gyerekek kezelése – ápolása). Az erre  a célra felajánlott adományokat a Látogatóközpontunkban  felállított adománygyűjtő dobozban helyezhetik el.
A felajánlások által megsegített szervezeteket, családokat havonta közzétesszük (amennyiben hozzájárulnak) Facebook oldalunkon.

 

  1. Ajánlat
    2 h | 65 Ron / fő

Részletes látogatás és a használt technológia ismertetése + paraszttál (székely „disznóság”) + korlátlan sörfogyasztás.

 

  1. Ajánlat
    2 h | 75 Ron / fő

Részletes bejárás és a használt technológia ismertetése + cipóba rejtett csülök kemencében sütve torma és fokhagyma mártással + korlátlan sörfogyasztás.

 

Kérésre (elő egyeztetés szükséges) cigány zenész szórakoztatja a kedves látogatókat.

Azt szeretnénk, hogy a látogatásuk ne múló emlék maradjon, ezért lehetőségük van az ajándékboltunkban Csíki Sörrel kapcsolatos emléktárgyakat megvásárolni.