Kosár
×

Keresés

Csíki Csipsz


IGAZI SZÉKELY TERMÉK, A TILTOTT CSÍKI SÖR MANUFAKTÚRA AJÁNLÁSÁVAL!

A székely pityóka olyan, mint a rock and roll: Amerikából jött, meghonosodott, és életszükségletté vált. Erdélyben a pityókatermesztésnek évszázados termelői tapasztalata és tradíciója van, és ez Székelyföldre különösen igaz.


A pityóka feldolgozása folyamán kizárólag minőségi, GMO mentes alapanyagokat használunk fel. A sütés folyamatánál különleges, 100% napraforgóolajat használunk, amely magas olajsav és telítetlen zsírsav tartalmának köszönhetően jó hatással lehet a koleszterinszintre. Nem használunk tartósítószereket, valamint minden fűszer és a teljes üzem igazoltan gluténmentes.
 

 

TUDTA?

Több székely gazda is még lóval szántja a földjét, - ellentétben a széles körben elterjedt ipari, traktoros földműveléssel- így nem sérül a pityóka. A pityóka boldogsága az Ön boldogsága is.

A székely pityókaföldek nagyrészét ganyés szekér járja, biztosítva a friss és minőségi BIO tápanyagot a talajnak. A szekér kerekei nem sértik a barázdákat, sem a jó erkölcsöt.

A székelyföldi ködös-fagyos klíma elpusztítja a kártékony mikroorganizmusokat a talajban, így a pityóka erőtől és egészségtől duzzadó lesz.

A messze földön híres székely pityókához csipetnyi kristálytisztaságú parajdi sót adunk, így alkotjuk meg a Parajdi Sós Csíki Csipszet. Az ízesítésére használt só, Erdély legismertebb bányájából, a parajdi sótelepről származik, amely mentes mindennemű környezeti szennyeződéstől.

Ajánlott sörkíséret: Szűretlen Csíki Sör

Az ízkülönlegességek híveinek nagy kedvence az igazi édes pirospaprika fűszerrel ízesített Paprikás Csíki Csipsz. Ha nem elég paprikás a hangulat, roppantson el egy falat csipszet, a változás már rövid időn belül észlelhető lesz!

Ajánlott sörkíséret: Tiltott Csíki Sör

A lyukak kedvelőinek ajánljuk a Roppant Sajtos Csíki Csipszet, amelyet a ropogós székely pityóka mellett a különleges, székely erőt tartalmazó fűszerkeverék tesz ellenállhatatlanná, fogyasztóját pedig legyőzhetetlenné.

A sajtfűszer olyan különleges sajtok keveréke, amelyeken található lyukakban lévő extra oxigén hozzájárul friss és kreatív gondolatok születéséhez. Extra sajt. Extra oxigén. Extra székely.

Ajánlott sörkíséret: Tiltott Csíki Krém Sör

Ezt a ropogós és gazdag fűszerezésű csipszet a telt ízek kedvelőinek ajánljuk, de elfogyasztása után garantáltan csak az ízélmény lesz “telt”.

Csókolózás előtt a fogyasztást kifejezetten nem ajánljuk. Inkább utána, akkor viszont nagyon!

Ajánlott sörkíséret: Székely Sör

A szarvasgomba az egyik legnemesebb alapanyag, amely különleges társa a székely pityókának. A szarvasgomba ritka előfordulása és különleges íze igazi prémium élményt biztosít a Tiltott Szarvasgombás Csipsz fogyasztóinak.

„Aki erkölcsös és erényes életet szeretne élni, az ne kóstolja meg a szarvasgombát!” – tartja az olaszosan székely közmondás.

Ajánlott sörkíséret: Tiltott Csíki Sör Gold

A Tiltott Csíki Barna Sör és a székely pityóka úgy találnak egymásra, mint szeretők az ágyban. Tökéletes párosítás, harmonikus ízkombináció: csipszünk fűszerezése élethűen adja vissza a Tiltott Csíki Barna Sör édeskés, pörkölt malátás ízét, illetve a komló enyhén kesernyés aromáját, de közben megtartja a pityóka adta ízélvezetet.

Ajánlott sörkíséret: Tiltott Csíki Barna Sör

 

A székely pityóka olyan, mint a rock and roll: Amerikából jött, meghonosodott, és életszükségletté vált. Ha ennek a kíváló alapanyagnak a telt ízét kenderrel bolondítjuk meg, vagány és különleges végeredményt kapunk.

100% A PLACEBO HATÁS!

Fogyaszd együtt bármelyik Csíki Sörrel!

 

A régi mende-mondák szerint, a Székelyföld és Moldva találkozásánál levő Rekettyés-tető közelében, egy rekettye cserjés szomszédságában találtak először borsot a székely ősök. Így a különleges fűszert a Kárpátok, illetve a híres erdélyi erdőség tápláló erejéből származtatják. Az élet sója borsa.

Ajánlott sörkíséret: Tiltott Csíki Sör Gold!

 

Ki ne akarna erős lenni, mint Pista, legyőzhetetlenné válni, mint egy szuperhős? A páratlan székely pityóka energiájához Erős Pista erős paprikáját adtuk hozzá, így fogyasztása tényleg csak a keményeknek javasolt!
Mert ugye a csípősséget bírni kell?

Ajánlott sörkíséret: Tiltott Csíki Sör!

 

A messze-földön híres székely pityókához csipetnyi kristálytisztaságú parajdi sót adunk, így alkotjuk meg a Csíki Szalmapityókát. Az ízesítésre használt só, Erdély legismertebb bányájából, a parajdi sótelepről származik, amely mentes mindennemű környezeti szennyeződéstől.

Ajánlott sörkíséret: Tiltott Csíki Sör!