Kosár
×

Keresés

HŰSÉGPROGRAM

A Csíki Sör és Csíki Csipsz NAGY HŰSÉGPROGRAMJÁNAK keretein belül most minden hűséges fogyasztót megajándékozunk!

A hűségprogramunk keretein belül a vásárlók/fogyasztók által gyűjtött és visszaküldött Csíki Sörös kupakokért és/vagy üres Csíki Csipszes zacskókért cserébe küldünk Csíki Sör illetve Csíki Csipsz termékeket.

Hűségprogramunk Magyarország és Románia teljes területén működik. 

Bármilyen Csíki Sörös kupakot (terméktípustól függetlenül) vagy Csíki Csipszes zacskót (kivételt képeznek a 20g kiszerelésű termékeink). 

Minden begyűjtött 50 db kupakért garantált ajándék egy SIXPACK Csíki Sör termék. Minden begyűjtött 50 db üres zacskóért garantált ajándék egy doboz (7 db) Csíki Csipsz.

Többletbeküldés esetén a nyeremény halmozódik. Amennyiben a beküldött mennyiség nem pontos/nem érvényes beküldött elemeket tartalmaz, nem áll módunkban visszaküldeni/részleges ajándékot küldeni. A beküldött kupakok és zacskók nem kombinálhatóak, csak a megadott pontos mennyiségek ellenében küldünk ajándékot.

Magyarország: Magyarországi logisztikai központ, 2142 Nagytarcsa, Tavasz utca 4. 

Románia: Csíki Sör Manufaktúra, 537285 Csíkszentsimon, Csíki Sör utca 575.

Az összegyűjtött kupakokat és zacskókat postai úton lehet beküldeni a két logisztikai cím egyikére, vagy személyesen is átvesszük őket minden munkanapon 8:00-15:00 óra között a megadott címeken.

Fontos! A beküldött csomagnak tartalmaznia kell elérhetőséget/telefonszámot, hogy tudjuk igazolni és rögzíteni a csomag beérkezését.

Az ajándékot a beküldött/behozott csomag átvétele utáni 5-10 munkanapon belül eljuttatjuk minden résztvevőnek.