Kosár
×

Keresés

Együttműködő partnereinknek

Kedves Együttműködő Partnereink!

Alulírott S.C. Lixid Project Kft., Románia törvényeinek megfelelően létrehozott és azoknak megfelelően működő vállalkozás, székhely Csíkszentsimon 575 sz., Hargita megye, postai irányítószám 537285, tel. 0756/715.532, a Hargita megyei cégjegyzéknél bejegyezve a J19/295/04.10.2013 számmal, adószám: RO32319920, IBAN kód RO 50 OTPV260000790957RO01, OTP Bank, Csíkszeredai fiók, jogi képviselő Miklós Gábor László adminisztrátor, a következőket szeretnénk az Önök tudomására hozni:

Megtisztelő számunkra az a támogatás, amelyet Önök nyújtottak a védjegy ismertté tétele és az IGAZI CSÍKI SÖR névvel piacra bocsátott és értékesítésre szánt termékeik terén.

Úgy hisszük, hogy tudatában vannak a SC Lixid Project Kft. és a SC Heineken Rt. között, a védjegy-listájukon szereplő védjegy-megnevezések kapcsán zajló eseményeknek, amelyeket hosszasan vitattak a különböző méida-platformokon, beleértve a facebookot is.

Örömmel tudatjuk Önökkel, hogy a két vállalkozás képviselői minden vitás ügy megszüntetése mellett döntöttek a kereskedelmi védjegyekre vonatkozó jogaikkal kapcsolatos kérdéses ügyek tisztázása révén, ezáltal a múltbéli nézeteltéréseket barátságos és professzionális módon zárva le.

Jelenleg úgy a Lixid Project KFT, mind pedig a Heineken, több olyan döntést hoztak, amelyeknek célja egy olyan légkör biztosítása, amely lehetővé teszi azt, hogy célkitűzéseink a fogyasztókra és a sörfőzésre összpontosítódjanak, magunk mögött hagyva a múltban fennálló ellenségeskedést.

A fentiek értelmében, arra kérjük Önöket, hogy támogassanak bennünket abban, ami a felek közös azirányú álláspontja, hogy lemondjanak minden olyan eszközről, amely összetévesztéshez vezethet, illetve minden olyan hivatkozásról, amely utalást tenne a konkurens védjegyekre vagy termékekre: CIUC vs. CSÍKI.

Annak érdekében, hogy ez lehetővé váljon, arra kérjük Önöket, hogy ne használják, illetve takarják le az „Igazi” kifejezést azokon a termékeken / anyagokon, amelyek az IGAZI CSÍKI SÖR megnevezéssel vannak jelölve.

Az elkövetkezőkben is állunk vásárlóink rendelkezésére a jól ismert kézműves, pasztörizálatlan söreinkkel, amelyek nem tartalmaznak adalékokat sem tartósítószereket, a következő megnevezésekkel: TILTOTT CSÍKI SÖR, TILTOTT CSÍKI BARNA, TILTOTT CSÍKI MÉZES és SZÉKELY SÖR.

Minden további információért, kérjük, forduljanak hozzánk bizalommal a következő elérhetőségen:igazi@csikisor.com.

Tisztelettel,

SC Lixid Project Kft

Miklós Gábor László

Adminisztrátor

pdf