Látogatóközpont

Kedves Látogatók!


Szeretettel várjuk Csíkszentsimonba, a Csíki Sör Manufaktúra telephelyére minden héten hétfőtől szombatig. A látogatás nem csak a szemet kápráztatja el – bepillantást engedve a sörgyártás titkaiba –, hanem sörkóstolásban is részük lehet.
Ahhoz, hogy a sör jól essen, meg kell vetni neki az ágyat. Ezért étkezési lehetőség is van. Hagyományos sörhöz hagyományos székely ételek.

Annak függvényében, hogy mennyi időt szánnak a látogatásra, három ajánlatunk van:

1. Ajánlat
1 h |25 Ron / fő

részletes bejárás és a használt technológia ismertetése + korlátlan sörfogyasztás
Újdonság!
A 2017. január végi romániai bírósági döntés után tapasztalt támogatásért és a fogyasztóinktól áradó szimpátiáért cserébe azt határoztuk el, hogy minden vendéget, aki Székelyföldön él vagy Székelyföldön jár, ingyen körbevezetünk a Manufaktúránkban. A sör is a ház ajándéka! Ez az ajánlatunk 2017. év végéig szólt, de azzal a reménnyel, hogy sokaknak örömet szerzünk vele, a 2018-as évet követően 2019-ben is érvényes!


Azonban adományokat szívesen fogadunk, melyeket minden hónapban más-más szociális és karitatív célra fordítunk (pl. árvaházak, öregek otthona, rászoruló családok megsegítése, beteg gyerekek kezelése – ápolása). Az erre  a célra felajánlott adományokat a Látogatóközpontunkban  felállított adománygyűjtő dobozban helyezhetik el.
A felajánlások által megsegített szervezeteket, családokat havonta közzétesszük (amennyiben hozzájárulnak) Facebook oldalunkon.

2. Ajánlat

2 h | 55 Ron / fő

részletes látogatás és a használt technológia ismertetése + paraszttál (székely „disznóság”) + korlátlan sörfogyasztás

3. Ajánlat

2 h | 65 Ron / fő

részletes bejárás és a használt technológia ismertetése + cipóba rejtett csülök kemencében sütve torma és fokhagyma mártással + korlátlan sörfogyasztás

Rendelhető Cigány zenész

Azt szeretnénk, hogy a látogatásuk ne múló emlék maradjon, ezért lehetőségük van az ajándékboltunkban Csíki Sörrel kapcsolatos emléktárgyakat megvásárolni.

JELENTKEZNI ELŐZETES EGYEZTETÉS ALAPJÁN AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEN ÉS ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL LEHET. FÉLREÉRTÉSEK ELKERÜLÉSE VÉGETT: A JELENTKEZÉS AKKOR ÉRVÉNYES, HA KOLLÉGÁINK E-MAILBEN VAGY TELEFONON VISSZAIGAZOLTÁK A KÉRT IDŐPONTOT.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Üzenet

Elolvastam és tudomásul vettem az Adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.