Látogatóközpont

Kedves Látogatók!


Szeretettel várjuk Csíkszentsimonba, a Csíki Sör Manufaktúra telephelyére minden héten keddtől szombatig. A látogatás nem csak a szemet kápráztatja el – bepillantást engedve a sörgyártás titkaiba –, hanem sörkóstolásban is részük lehet.
Ahhoz, hogy a sör jól essen, meg kell vetni neki az ágyat. Ezért étkezési lehetőség is van. Hagyományos sörhöz hagyományos székely ételek.

Annak függvényében, hogy mennyi időt szánnak a látogatásra, három ajánlatunk van:

1. Ajánlat
1 h |25 Ron / fő

részletes bejárás és a használt technológia ismertetése + korlátlan sörfogyasztás
Újdonság!
A 2017. január végi romániai bírósági döntés után tapasztalt támogatásért és a fogyasztóinktól áradó szimpátiáért cserébe azt határoztuk el, hogy minden vendéget, aki Székelyföldön él vagy Székelyföldön jár, ingyen körbevezetünk a Manufaktúránkban. A sör is a ház ajándéka! Ez az ajánlatunk 2017. év végéig szól, reméljük sokaknak örömet szerezve vele.

2. Ajánlat

2 h | 55 Ron / fő

részletes látogatás és a használt technológia ismertetése + paraszttál (székely „disznóság”) + korlátlan sörfogyasztás

3. Ajánlat

2 h | 65 Ron / fő

részletes bejárás és a használt technológia ismertetése + cipóba rejtett csülök kemencében sütve torma és fokhagyma mártással + korlátlan sörfogyasztás

Rendelhető Cigány zenész

Azt szeretnénk, hogy a látogatásuk ne múló emlék maradjon, ezért lehetőségük van az ajándékboltunkban Csíki Sörrel kapcsolatos emléktárgyakat megvásárolni.

JELENTKEZNI ELŐZETES EGYEZTETÉS ALAPJÁN AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEN ÉS ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL LEHET

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Üzenet