GYIK

Meddig adjam le a megrendelést, hogy Karácsonyig megtörténjen a házhozszállítás?

Minél előbb, de legkésőbb december 10-ig célszerű leadni a megrendelést. Kollégáink nagyon iparkodnak, hogy mindenkinek házhoz szállítsák a megrendelését, de sajnos nem tudjuk garantálni, hogy a december 15-e után leadott rendelések megérkeznek az ünnepekre.

Milyen esetben jár a Csíki Csoki ajándékba a rekesz/karton mellé?

Minden házhoz rendelt rekesz/karton Tiltott Csíki Sör (Krém, Csíki, Mix, Barna, Mézes, Székely) mellé jár ajándékba egy tábla (100g) prémium kézműves székely tejcsokoládé, kivétel a KUPONOS rendelés. A Csíki Csokis akció más akcióval nem vonható össze! Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes.

Mit tartalmaz a Csíki Mix karton?

A Csíki Mix karton tartalma 20 üveg sör: 4 Krém, 4 Csíki, 4 Székely, 4 Barna és 4 Mézes. Egyéb variáció összeállítására nincs lehetőség sajnos.

Hogyan tudok Tiltott Csíki Sörös ajándéktárgyakat rendelni online?

A Tiltott Csíki Sörös ajándéktárgyak a következő linken rendelhetők: https://ajandekbolt.csikisor.hu/.

FONTOS: az ajándéktárgyak rendelése nem vonható össze a sör rendelésekkel. Logisztikai okok miatt külön történik a kiszállításuk.

Hány barátomnak adhatom tovább az sms-ben kapott, 10% kedvezményre jogosító kódot?

Akárhánynak, de az ajándék rekesznyi sör Önnek csak akkor jár, ha legalább ketten fel is használják a saját vásárlásukhoz a kódot.

Meddig érvényes az sms-kód?

Sajnos az sms-akciók nem tartanak örökké… Érvényességük 30 nap, amely a kiküldés napjától számítandó.

Hogyan kapom meg az ajándék sörömet az sms-ben kapott kuponkód legalább két személy általi sikeres házhoz rendelését követően?

Miután legalább ketten vásároltak az Ön kódjával, Ön újabb sms-t kap tőlünk, mely tartalmazni fog egy kódot, melynek megadásával 100% kedvezménnyel rendelhet sört házhoz online a weboldalunkon, a csikisor.hu/a-csiki-sor-hazhoz-megy/ menüpont alatt, ill. a 0670/33 222 33 telefonszámon. A rendelés során kérjük, hogy válassza a “Tiltott Csíki Sör-t papírdobozban” és a “nem rendelkezem csereüveggel” opciót, mert csak ebben az esetben érvényes a kód. A megrendelés visszaigazolása emailben történik, majd a kiszállítás konkrét időpontjával kapcsolatban kollégánk hívni fogja a megadott telefonszámon. Mivel a sört ajándékba kapja, ez esetben a göngyöleg visszaváltására nincs lehetőség.

A szórólapos kód esetében beírom a szórólapon kapott kódot, mégis hibaüzenet jelenik meg, és a kedvezmény összege nem vonódik le a rendelésem értékéből. Mit tegyek?

Kérjük, írja be ismét, de 3 számjegy- szóköz- 3 számjegy-szóköz- 3 számjegy formátumban,  pl: 123 456 789

Hogyan és hol tudom a fölösleges göngyöleget (üveg, rekesz) visszaváltani?

A fölösleges göngyöleget (1 rekeszt és a hozzá tartozó 20 üveget) egy esetleges későbbi vásárlás során a kiszállítást végző kollégáink vissza tudják váltani, amelynek az ára lejön a rendelés díjának végösszegéből. Amennyiben ennél több fölösleges göngyöleggel rendelkezik, kérjük hogy keresse a Csíki Sör lelőhelyeket a csikisor.hu/csiki/ felületen, vagy a régiós központjainkat: csikisor.hu/kapcsolat/, ahol a kollégáink állnak szíves rendelkezésére.

Milyen típusú üvegeket tudok visszaváltani?

Kizárólag a Csíki Sör által forgalmazott üvegeket, címkétől függetlenül.

Hány napos házhozszállítási idővel számolhatok?

A megrendelés várható házhozszállítási ideje 7 munkanap. Amennyiben a rendelése az említett szállítási határidőn belül valamilyen oknál fogva nem érkezne meg, kérjük, hogy a rendelésszámmal együtt küldjön e-mailt a webshop@csikisor.hu címre, ahol kollégáink készséggel válaszolnak a levelére.

Hogyan tudok fizetni a kiszállítást végző kollégánál?

Csak készpénzzel lehet fizetni, nincs mód bankkártyás fizetésre.

Összevonhatom-e, illetve pénzre válthatom-e a kedvezményeket?

Nem.

Le szeretnék iratkozni az sms kampányról, mit tegyek?

Kérjük, hogy írjon e-mailt a webshop@csikisor.hu-ra, amely tartalmazza a szóban forgó telefonszámot. Köszönjük szépen.