Látogatóközpont

Kedves Látogatók!


Szeretettel várjuk Csíkszentsimonba, a Csíki Sör Manufaktúra telephelyére minden héten keddtől szombatig. A látogatás nem csak a szemet kápráztatja el – bepillantást engedve a sörgyártás titkaiba –, hanem sörkóstolásban is részük lehet.
Ahhoz, hogy a sör jól essen, meg kell vetni neki az ágyat. Ezért étkezési lehetőség is van. Hagyományos sörhöz hagyományos székely ételek.

Annak függvényében, hogy mennyi időt szánnak a látogatásra, három ajánlatunk van:

1. Ajánlat
1 h |25 Ron / fő

részletes bejárás és a használt technológia ismertetése + korlátlan sörfogyasztás
Újdonság!
A 2017. január végi romániai bírósági döntés után tapasztalt támogatásért és a fogyasztóinktól áradó szimpátiáért cserébe azt határoztuk el, hogy minden vendéget, aki Székelyföldön él vagy Székelyföldön jár, ingyen körbevezetünk a Manufaktúránkban. A sör is a ház ajándéka! Ez az ajánlatunk 2017. év végéig szól, reméljük sokaknak örömet szerezve vele.

2. Ajánlat

2 h | 55 Ron / fő

részletes látogatás és a használt technológia ismertetése + paraszttál (székely „disznóság”) + korlátlan sörfogyasztás

3. Ajánlat

2 h | 65 Ron / fő

részletes bejárás és a használt technológia ismertetése + cipóba rejtett csülök kemencében sütve torma és fokhagyma mártással + korlátlan sörfogyasztás

Rendelhető Cigány zenész

Azt szeretnénk, hogy a látogatásuk ne múló emlék maradjon, ezért lehetőségük van az ajándékboltunkban Csíki Sörrel kapcsolatos emléktárgyakat megvásárolni.

Jelentkezni az alábbi elérhetőségeken lehet

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Üzenet