Együttműködő partnereknek

Kedves Együttműködő Partnereink!

 

Alulírott S.C. Lixid Project Kft., Románia törvényeinek megfelelően létrehozott és azoknak megfelelően működő vállalkozás, székhely Csíkszentsimon 575 sz., Hargita megye, postai irányítószám 537285, tel. 0756/715.532, a Hargita megyei cégjegyzéknél bejegyezve a J19/295/04.10.2013 számmal, adószám: RO32319920, IBAN kód RO 50 OTPV260000790957RO01, OTP Bank, Csíkszeredai fiók, jogi képviselő Miklós Gábor László adminisztrátor, a következőket szeretnénk az Önök tudomására hozni:

 

Megtisztelő számunkra az a támogatás, amelyet Önök nyújtottak a védjegy ismertté tétele és az IGAZI CSÍKI SÖR névvel piacra bocsátott és értékesítésre szánt termékeik terén.

 

Úgy hisszük, hogy tudatában vannak a SC Lixid Project Kft. és a SC Heineken Rt. között, a védjegy-listájukon szereplő védjegy-megnevezések kapcsán zajló eseményeknek, amelyeket hosszasan vitattak a különböző méida-platformokon, beleértve a facebookot is.

Örömmel tudatjuk Önökkel, hogy a két vállalkozás képviselői minden vitás ügy megszüntetése mellett döntöttek a kereskedelmi védjegyekre vonatkozó jogaikkal kapcsolatos kérdéses ügyek tisztázása révén, ezáltal a múltbéli nézeteltéréseket barátságos és professzionális módon zárva le.

Jelenleg úgy a Lixid Project KFT, mind pedig a Heineken, több olyan döntést hoztak, amelyeknek célja egy olyan légkör biztosítása, amely lehetővé teszi azt, hogy célkitűzéseink a fogyasztókra és a sörfőzésre összpontosítódjanak, magunk mögött hagyva a múltban fennálló ellenségeskedést.

A fentiek értelmében, arra kérjük Önöket, hogy támogassanak bennünket abban, ami a felek közös azirányú álláspontja, hogy lemondjanak minden olyan eszközről, amely összetévesztéshez vezethet, illetve minden olyan hivatkozásról, amely utalást tenne a konkurens védjegyekre vagy termékekre: CIUC vs. CSÍKI.

Annak érdekében, hogy ez lehetővé váljon, arra kérjük Önöket, hogy ne használják, illetve  takarják le az „Igazi” kifejezést azokon a termékeken / anyagokon, amelyek az IGAZI CSÍKI SÖR megnevezéssel vannak jelölve.

 

Az elkövetkezőkben is állunk vásárlóink rendelkezésére a jól ismert kézműves, pasztörizálatlan söreinkkel, amelyek nem tartalmaznak adalékokat sem tartósítószereket, a következő megnevezésekkel: TILTOTT CSÍKI SÖR, TILTOTT CSÍKI BARNA, TILTOTT CSÍKI MÉZES és SZÉKELY SÖR.

 

 

Minden további információért, kérjük, forduljanak hozzánk bizalommal a következő elérhetőségen:igazi@csikisor.com.

 

 

Tisztelettel,

 

 
SC Lixid Project Kft

Miklós Gábor László

Adminisztrátor

 

pdf